Kasımiye Ortaokulu

WEB https://kasimiyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : 13 MART MAH. 15 TEMMUZ ŞEHITLER CAD. NO 15 ARTUKLU / MARDİN
VİZYON : Daima en iyiyi hedefliyoruz. Gökyüzünde tek bir güneş olmasak da milyonlarca yıldız olacağız.
MİSYON : Biz… Eğitim ve Öğretimin amaçları çerçevesinde, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, bilgi ve beceriyi en iyi şekilde kullanabilen yaşamda: “Evet, ben de varım” diyebilen bireyler yetiştiriyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah: 08:20-12:00 Öğle : 12:40-14:10
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Ulaşım Araçları
Yerleşim Yeri : 13 Mart Mah. Vali Ozan Blv. No:86, 47200 Artuklu/Mardin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mardin-Artuklu Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Hentbol, Badminton, Masa Tenisi, Satranç, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Bilim Fuarı, Matematik Olimpiyatları, Robot Yarışmaları
Proje Çalışmaları : Bi´gayret, Kalem Bizde Gazetesi, Yılsonu Sergiler, Tiyatro Kulübü, Şiir Dinletisi Kulübü, Yetenek Kasımiye, Kasımiye Diller ve Dinler Korosu,Bibliyofiller,Zekahane etkinlikleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Plus Projesi (Güvenli Teknoloji Kullanımı)
Diğer Hususlar : Okulumuz 2019-2020 Öğretim Yılında Avrupa Güvenli İnternet Ödülü almıştır.